Дрогба на радост навијача Челсија: Нећу још у пензију!

Фудбалер Челсија Дидије Дрогба рекао је да неће завршити каријеру на крају сезоне.

Фудбал 14.04.2015 | 11:40
Дрогба на радост навијача Челсија: Нећу још у пензију!

Дрогба је летос потписао уговор са Челсијем на годину дана, а британски медији спекулисали су да ће по истеку уговора 37-годишњи нападач завршити каријеру. Упрва Челсија му још није понудила нови уговор.

"Одлучио сам - ово није моја последња сезона", рекао је Дрогба, пренели су британски медији.

Дрогба ове сезоне у Челсију нема велику минутажу, пошто тренер Жозе Мурињо предност даје Дијегу Кости и Лоику Ремију.

"Тешко је када не играш редовно, али увек ћу давати све од себе. Против Квинс Парк Ренџерса покушао сам да пружим максимум по питању физичке припремљености и ако будем потребан тренеру, спреман сам", рекао је Дрогба.

Фудбалер Обале Слоноваче могао би ове сезоне да освоји своју четврту титулу у Премијер лиги.

"Гледамо само наредну утакмицу. Желели смо да победимо Квинс Парк Ренџерс и примакнемо се титули. Чекају нас утакмице против Манчестер јунајтеда и Арсенала, али мислићемо само на нашу игру", рекао је он.

После 32 кола у Премијер лиги Челси је први на табели са 73 бода и има седам бодова више и утакмицу мање од другопласираног Арсенала. Челси је победио Квинс Парк Ренџерс са 1:0, голом Сеска Фабрегаса у 88. минуту.

"Први смо на табели, а наши противници можда размишљају о нама и надају се да ћемо направити лош резултат. Али ми смо позитивни и желимо да побеђујемо. Лепо је на челу, али када погледате претходну утакмицу схватите да разлика лако може да се истопи", рекао је Дрогба.

Коментари / 0

Оставите коментар