Drogba na radost navijača Čelsija: Neću još u penziju!

Fudbaler Čelsija Didije Drogba rekao je da neće završiti karijeru na kraju sezone.

Fudbal 14.04.2015 | 11:40
Drogba na radost navijača Čelsija: Neću još u penziju!

Drogba je letos potpisao ugovor sa Čelsijem na godinu dana, a britanski mediji spekulisali su da će po isteku ugovora 37-godišnji napadač završiti karijeru. Uprva Čelsija mu još nije ponudila novi ugovor.

"Odlučio sam - ovo nije moja poslednja sezona", rekao je Drogba, preneli su britanski mediji.

Drogba ove sezone u Čelsiju nema veliku minutažu, pošto trener Žoze Murinjo prednost daje Dijegu Kosti i Loiku Remiju.

"Teško je kada ne igraš redovno, ali uvek ću davati sve od sebe. Protiv Kvins Park Rendžersa pokušao sam da pružim maksimum po pitanju fizičke pripremljenosti i ako budem potreban treneru, spreman sam", rekao je Drogba.

Fudbaler Obale Slonovače mogao bi ove sezone da osvoji svoju četvrtu titulu u Premijer ligi.

"Gledamo samo narednu utakmicu. Želeli smo da pobedimo Kvins Park Rendžers i primaknemo se tituli. Čekaju nas utakmice protiv Mančester junajteda i Arsenala, ali mislićemo samo na našu igru", rekao je on.

Posle 32 kola u Premijer ligi Čelsi je prvi na tabeli sa 73 boda i ima sedam bodova više i utakmicu manje od drugoplasiranog Arsenala. Čelsi je pobedio Kvins Park Rendžers sa 1:0, golom Seska Fabregasa u 88. minutu.

"Prvi smo na tabeli, a naši protivnici možda razmišljaju o nama i nadaju se da ćemo napraviti loš rezultat. Ali mi smo pozitivni i želimo da pobeđujemo. Lepo je na čelu, ali kada pogledate prethodnu utakmicu shvatite da razlika lako može da se istopi", rekao je Drogba.

Komentari / 0

Ostavite komentar