ХСВ на дну! Ни Роналдо нам не би помогао!

Некадашњи шампион Европе шест кола пре краја пао на дно табеле Бундес лиге. Туча Ђуруа и Бехрамија.

Фудбал 13.04.2015 | 22:20
ХСВ на дну! Ни Роналдо нам не би помогао!

Без освојеног бода у последња четири кола, без постигнутог поготка 494 минута, без победе од 7. фебруара, без иједне шансе за гол у суботњој утакмици против Волфсбурга (0:2)!

Реалност Хамбургер Шпорт Ферајна (ХСВ), првака Европе 1983. године, заиста је депримирајућа за његове навијаче, па је тако локални дневни лист "Моргенпост" освануо са две празне стране испод наслова "Ствари које навијачима Хамбургера дају наду".

"Брат ми је рекао да нам сада не би помогао ни Кристијано Роналдо", изјавио је Ивица Олић, хрватски ветеран који се зимус после пет и по година вратио у клуб, да помогне у борби за опстанак.

Хамбургер је са 25 бодова последњи на табели, у зони испадања са 26 бодова налази се и Штутгарт, након победе над Вердером (3:2), а Падерборн са 27 је на позицији са које се иде у плеј-аут.

Када су резултати такви, није чудо да има и сукоба међу играчима и то саиграчима из репрезентације Швајцарске!

Јохан Ђуру (пореклом из Обале Слоноваче) и Валон Бехрами (пореклом са Косова и Метохије) потукли су се у свлачионици на полувремену меча против Волфсбурга и сносиће последице.

"Главе су биле вруће. Разговарали смо о томе и решили проблем. Јасно је да свако ко прекрши дисциплину, мора да буде кажњен", рекао је извршни директор клуба Дитмар Бајерсдорфер.

Хамбургер, једини клуб који је од оснивања Бундес лиге 1963. одиграо сваку сезону, прошле године је већ био на ивици испадања, али је у двомечу плеј-аута победио Гројтер Фирт.

Коментари / 0

Оставите коментар