HSV na dnu! Ni Ronaldo nam ne bi pomogao!

Nekadašnji šampion Evrope šest kola pre kraja pao na dno tabele Bundes lige. Tuča Đurua i Behramija.

Fudbal 13.04.2015 | 22:20
HSV na dnu! Ni Ronaldo nam ne bi pomogao!

Bez osvojenog boda u poslednja četiri kola, bez postignutog pogotka 494 minuta, bez pobede od 7. februara, bez ijedne šanse za gol u subotnjoj utakmici protiv Volfsburga (0:2)!

Realnost Hamburger Šport Ferajna (HSV), prvaka Evrope 1983. godine, zaista je deprimirajuća za njegove navijače, pa je tako lokalni dnevni list "Morgenpost" osvanuo sa dve prazne strane ispod naslova "Stvari koje navijačima Hamburgera daju nadu".

"Brat mi je rekao da nam sada ne bi pomogao ni Kristijano Ronaldo", izjavio je Ivica Olić, hrvatski veteran koji se zimus posle pet i po godina vratio u klub, da pomogne u borbi za opstanak.

Hamburger je sa 25 bodova poslednji na tabeli, u zoni ispadanja sa 26 bodova nalazi se i Štutgart, nakon pobede nad Verderom (3:2), a Paderborn sa 27 je na poziciji sa koje se ide u plej-aut.

Kada su rezultati takvi, nije čudo da ima i sukoba među igračima i to saigračima iz reprezentacije Švajcarske!

Johan Đuru (poreklom iz Obale Slonovače) i Valon Behrami (poreklom sa Kosova i Metohije) potukli su se u svlačionici na poluvremenu meča protiv Volfsburga i snosiće posledice.

"Glave su bile vruće. Razgovarali smo o tome i rešili problem. Jasno je da svako ko prekrši disciplinu, mora da bude kažnjen", rekao je izvršni direktor kluba Ditmar Bajersdorfer.

Hamburger, jedini klub koji je od osnivanja Bundes lige 1963. odigrao svaku sezonu, prošle godine je već bio na ivici ispadanja, ali je u dvomeču plej-auta pobedio Grojter Firt.

Komentari / 0

Ostavite komentar