АБА: Звезда - Партизан, БЕЗ гостујућих навијача!

Душко Вујошевић незадовољан најавама да ће Црвена звезда Телеком одступити од праксе да 500 улазница проследи гостујућем тиму.

Кошарка 14.04.2015 | 08:20
АБА: Звезда - Партизан, БЕЗ гостујућих навијача!

Тренер Партизана Душко Вујошевић изјавио је да је имао дилему да ли да се са капитеном екипе Драганом Милосављевићем појави на заједничкој конференцији за новинаре пред полуфиналну плеј-оф серију АБА лиге против Црвене звезде Телеком.

"Ова конференција је заказана за 11 сати, а не знам зашто је састанак за безбедност, на коме ће се обелоданити да ли ће бити размене карата, после ње?"

Вујошевић је подсетио да су "вечити" ривали ове сезоне успоставили принцип размене улазница.

"То се догодило на Звездин захтев. Ми смо били за то да разменимо 300 улазница, они су били за 500 и ми смо пристали. Сада су карте за сектор где седе навијачи Партизана дељене звездашима током утакмице против Панатинаикоса".

"Чини се да ће да се одустати од досадашње праксе, а ја не сматрам да је то коректан гест, који враћа ове сусрете у нормалу и на пиједестал на коме су сусрети Партизана и Звезде некада били".

Вујошевић је најавио и званично саопштење клуба тим поводом, уз обећање да се његова екипа "неће уплашити".

"Без обзира на све, Партизан је своју историју већ написао. Зна се добро колико је произвео играча, колико тренера... Побеђивао је и веће клубове од Звезде на њиховом паркету, па се сигурно ни ми нећемо уплашити ако на почетку полуфинала у дворани буду само навијачи Звезде. Али, ако је стварно до нормализације односа и играња утакмица у пристојној атмосфери, тај гест не може да буде протумачен као нешто што је коректно".

Прве две утакмице, у којима ће црвено-бели бити домаћини, заказане су за уторак и среду од 21.00. Серија се игра док један тим не оствари три победе.

Коментари / 0

Оставите коментар