Гарсија се не брине због Роминог пада!

Тренер Роме Руди Гарсија рекао је да су његови фудбалери играли добро против Торина, као и да није забринут зато што је екипа пала на треће место табеле Серије А.

Фудбал 13.04.2015 | 22:40
Гарсија се не брине због Роминог пада!

"Играли смо добро, само нам је фалио бољи резултат. Ако наставимо да овако играмо у преосталих осам утакмица, забележићемо победе у многима од њих. Не знам који тим може да победи у свих осам утакмица до краја првенства", рекао је Гарсија.

Рома је одиграла 1:1 са Торином и тако пала на треће место, пошто је Лацио победио Емполи са 4:0 и сада има бод више.

"Задовољан сам тимом и приступом, пошто смо имали 24 удараца на гол као гости. Можемо да поправимо тај финиш, а данас нисмо ни имали среће пошто смо погодили стативу. Важно је да стварамо шансе, а стрелци ће на крају дати гол", рекао је Гарсија.

Рома је после дуго времена пала на треће место, пошто се у првом делу сезоне борила са Јувентусом за прво место.

"Трка се наставља. Није важно сада бити други, већ на крају сезоне. Следећу утакмицу играмо код куће. Морамо да победимо и онда да сачекамо да видимо остале резултате", рекао је Гарсија.

Тренер Торина Ђампјеро Вентура казао је да је његов тим играо "изузетно интелигентно".

"Није било лако, играли смо против Роме, којој су требали бодови у трци са Лациом. На папиру су на вишем нивоу од нас, али смо играли изузетно интелигентно. У финишу смо их притиснули и могли смо да победимо, али нам овај бод даје осећај сигурности и стабилности у резултатима", рекао је Вентура.

Коментари / 0

Оставите коментар