Garsija se ne brine zbog Rominog pada!

Trener Rome Rudi Garsija rekao je da su njegovi fudbaleri igrali dobro protiv Torina, kao i da nije zabrinut zato što je ekipa pala na treće mesto tabele Serije A.

Fudbal 13.04.2015 | 22:40
Garsija se ne brine zbog Rominog pada!

"Igrali smo dobro, samo nam je falio bolji rezultat. Ako nastavimo da ovako igramo u preostalih osam utakmica, zabeležićemo pobede u mnogima od njih. Ne znam koji tim može da pobedi u svih osam utakmica do kraja prvenstva", rekao je Garsija.

Roma je odigrala 1:1 sa Torinom i tako pala na treće mesto, pošto je Lacio pobedio Empoli sa 4:0 i sada ima bod više.

"Zadovoljan sam timom i pristupom, pošto smo imali 24 udaraca na gol kao gosti. Možemo da popravimo taj finiš, a danas nismo ni imali sreće pošto smo pogodili stativu. Važno je da stvaramo šanse, a strelci će na kraju dati gol", rekao je Garsija.

Roma je posle dugo vremena pala na treće mesto, pošto se u prvom delu sezone borila sa Juventusom za prvo mesto.

"Trka se nastavlja. Nije važno sada biti drugi, već na kraju sezone. Sledeću utakmicu igramo kod kuće. Moramo da pobedimo i onda da sačekamo da vidimo ostale rezultate", rekao je Garsija.

Trener Torina Đampjero Ventura kazao je da je njegov tim igrao "izuzetno inteligentno".

"Nije bilo lako, igrali smo protiv Rome, kojoj su trebali bodovi u trci sa Laciom. Na papiru su na višem nivou od nas, ali smo igrali izuzetno inteligentno. U finišu smo ih pritisnuli i mogli smo da pobedimo, ali nam ovaj bod daje osećaj sigurnosti i stabilnosti u rezultatima", rekao je Ventura.

Komentari / 0

Ostavite komentar