Маријево ЗБОГОМ момачком животу!

Енди Мари, један од најбољих тенисера на свету и први рекет Велике Британије, венчао се данас са дугогодишњом девојком Ким Сирс. Церемонија у катедрали је завршена и младенци су се запутили на свадбено весеље у хотел шкотског тенисера.

Тенис 12.04.2015 | 17:00
Маријево ЗБОГОМ момачком животу!

Мари и Ким су се упознали још 2005. године када су као тинејџери играли тенис у једном клубу, а везу су започели већ 2006. године да би и коначно данас стали на "луди камен" и венчали се.

Да је тенисер заиста изузетно популаран у Шкотској, говори и присуство бројних обожаватеља који од јуче чекају у редовима да испрате Марејеву свадбу. Црквена церемонија се одвијала у Данблејновој катедрали у Данблејну.

Сви мушкарци са Ендијеве стране, укључујући и тенисера, на свадбу су дошли у свечаним килтовима, како то традиција и налаже.

Упркос киши и граду који је јутрос падао у Великој Британији, лепо време се ипак осмехнуло светском броју три, па је сада сунчано време, а гости су у великом броју похрлили ка катедрали где се венчање одржава.

Мари је одлучио да не зове своје колеге из света спорта, па се тако од тенисера могао видети само Тим Хенман, који је на свадбу стигао у пратњи супруге Луси. Није познато због чега британски тенисер није позвао своје колеге на венчање, мада се спекулише да није желео да меша приватни живот и каријеру.

Џуди Мари, Ендијева мајка, дошла је елегантно обучена уз модерни шешир, те ова свадба у многоме подсећа на ону краљевске породице између Кејт Мидлтон и принца Вилијама.

Свадбену церемонију је водио часни Колин Ренвик, а на свадбу је стигао и гајдаш који је према шкотским обичајима свирао по завршетку венчања.

Наравно, младенци блистају!

Срећно им било.

Коментари / 0

Оставите коментар