Marijevo ZBOGOM momačkom životu!

Endi Mari, jedan od najboljih tenisera na svetu i prvi reket Velike Britanije, venčao se danas sa dugogodišnjom devojkom Kim Sirs. Ceremonija u katedrali je završena i mladenci su se zaputili na svadbeno veselje u hotel škotskog tenisera.

Tenis 12.04.2015 | 17:00
Marijevo ZBOGOM momačkom životu!

Mari i Kim su se upoznali još 2005. godine kada su kao tinejdžeri igrali tenis u jednom klubu, a vezu su započeli već 2006. godine da bi i konačno danas stali na "ludi kamen" i venčali se.

Da je teniser zaista izuzetno popularan u Škotskoj, govori i prisustvo brojnih obožavatelja koji od juče čekaju u redovima da isprate Marejevu svadbu. Crkvena ceremonija se odvijala u Danblejnovoj katedrali u Danblejnu.

Svi muškarci sa Endijeve strane, uključujući i tenisera, na svadbu su došli u svečanim kiltovima, kako to tradicija i nalaže.

Uprkos kiši i gradu koji je jutros padao u Velikoj Britaniji, lepo vreme se ipak osmehnulo svetskom broju tri, pa je sada sunčano vreme, a gosti su u velikom broju pohrlili ka katedrali gde se venčanje održava.

Mari je odlučio da ne zove svoje kolege iz sveta sporta, pa se tako od tenisera mogao videti samo Tim Henman, koji je na svadbu stigao u pratnji supruge Lusi. Nije poznato zbog čega britanski teniser nije pozvao svoje kolege na venčanje, mada se spekuliše da nije želeo da meša privatni život i karijeru.

Džudi Mari, Endijeva majka, došla je elegantno obučena uz moderni šešir, te ova svadba u mnogome podseća na onu kraljevske porodice između Kejt Midlton i princa Vilijama.

Svadbenu ceremoniju je vodio časni Kolin Renvik, a na svadbu je stigao i gajdaš koji je prema škotskim običajima svirao po završetku venčanja.

Naravno, mladenci blistaju!

Srećno im bilo.

Komentari / 0

Ostavite komentar