Иванишевић: Може Марин до још неког грен-слема!

Бивши хрватски тенисер Горан Иванишевић изјавио је да његов пулен и сународник Марин Чилић може да освоји још Грен слем титула.

Тенис 12.04.2015 | 13:40
Иванишевић: Може Марин до још неког грен-слема!

Чилић је прошле године тријумфовао на УС опену победивши Кеија Нишикорија у финалу са 3:0, а пре тога је елиминисао Роџера Федерера и Томаша Бердиха.

Иванишевић ради као Маринов тренер од краја 2013. године, а током њихове сарадње момак из Међугорја освојио је четири титуле међу којима је и она најважнија у Њујорку.

„Веома сам срећан што је освојио УС опен. Ова година није била добра јер је био повређен, прошле недеље је сервирао и није осећао бол, па се надамо да ће остати здрав. За њега је важно да буде здрав. Освојио је УС опен што значи да може победити свакога на било ком турниру“, рекао је Иванишевић

Он је навео да су Чилић и Стан Вавринка прошле сезоне показали да тенис има светлу будућност.

„Оно што се десило прошле године је било сјајно за тенис. Било је сјајно видети – Вавринка је освојио Аустралијан опен, а Чилић УС опен. Надам се да ће Бердих и Нишикори урадити исто. Нова генерација тенисера је добра, али има још времена да ти момци стигну на врх. Њихова будућност је светла“, додао је Иванишевић.

Коментари / 0

Оставите коментар