Ivanišević: Može Marin do još nekog gren-slema!

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević izjavio je da njegov pulen i sunarodnik Marin Čilić može da osvoji još Gren slem titula.

Tenis 12.04.2015 | 13:40
Ivanišević: Može Marin do još nekog gren-slema!

Čilić je prošle godine trijumfovao na US openu pobedivši Keija Nišikorija u finalu sa 3:0, a pre toga je eliminisao Rodžera Federera i Tomaša Berdiha.

Ivanišević radi kao Marinov trener od kraja 2013. godine, a tokom njihove saradnje momak iz Međugorja osvojio je četiri titule među kojima je i ona najvažnija u Njujorku.

„Veoma sam srećan što je osvojio US open. Ova godina nije bila dobra jer je bio povređen, prošle nedelje je servirao i nije osećao bol, pa se nadamo da će ostati zdrav. Za njega je važno da bude zdrav. Osvojio je US open što znači da može pobediti svakoga na bilo kom turniru“, rekao je Ivanišević

On je naveo da su Čilić i Stan Vavrinka prošle sezone pokazali da tenis ima svetlu budućnost.

„Ono što se desilo prošle godine je bilo sjajno za tenis. Bilo je sjajno videti – Vavrinka je osvojio Australijan open, a Čilić US open. Nadam se da će Berdih i Nišikori uraditi isto. Nova generacija tenisera je dobra, ali ima još vremena da ti momci stignu na vrh. Njihova budućnost je svetla“, dodao je Ivanišević.

Komentari / 0

Ostavite komentar