Убиство у покушају

Педесетседмогодишњи Десимир Јовић ухапшен је након што је у мјесту Бистрица, град Бањалука, ножем нанио три убодне ране у стомак и лице Светиславу Јовићу /49/, речено је Срни у Окружном тужилаштву Бањалука.

Република Српска 11.04.2015 | 16:35
Убиство у покушају

Замјеник портпарола у бањалучком Окружном тужилаштву Мира Милетић је истакла да је Десимир убиство у покушају починио синоћ око 18.00 часова у засеоку Јовићи у дворишту породичне куће Светислава.

Повређени Светислав је одмах превезен у Универзитетску болницу Клиничког центра Бањалука, гдје му је указана љекарска помоћ.

Његово животно стање је за сада стабилно, али и даље неизвјесно, рекли су Срни у овој здравственој установи.

Увиђај је обавила дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука Хана Врањешевић, заједно са припадницима Центра јавне безбједности Бањалука.

У току је криминалистичка обрада у сједишту бањалучког Окружног тужилаштва над Десимиром Јовићем, за кога ће бити предложене мјере притвора Окружном суду због кривичног дјела за које се може изрећи казна затвора од десет године или тежа казна, те због тога што би пуштање на слободу резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда, рекла је Милетићева.

Коментари / 0

Оставите коментар