Ubistvo u pokušaju

Pedesetsedmogodišnji Desimir Jović uhapšen je nakon što je u mjestu Bistrica, grad Banjaluka, nožem nanio tri ubodne rane u stomak i lice Svetislavu Joviću /49/, rečeno je Srni u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Republika Srpska 11.04.2015 | 16:35
Ubistvo u pokušaju

Zamjenik portparola u banjalučkom Okružnom tužilaštvu Mira Miletić je istakla da je Desimir ubistvo u pokušaju počinio sinoć oko 18.00 časova u zaseoku Jovići u dvorištu porodične kuće Svetislava.

Povređeni Svetislav je odmah prevezen u Univerzitetsku bolnicu Kliničkog centra Banjaluka, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

NJegovo životno stanje je za sada stabilno, ali i dalje neizvjesno, rekli su Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Hana Vranješević, zajedno sa pripadnicima Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

U toku je kriminalistička obrada u sjedištu banjalučkog Okružnog tužilaštva nad Desimirom Jovićem, za koga će biti predložene mjere pritvora Okružnom sudu zbog krivičnog djela za koje se može izreći kazna zatvora od deset godine ili teža kazna, te zbog toga što bi puštanje na slobodu rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda, rekla je Miletićeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar