Дијара: Што мени нисте дали пасош Србије?!

Да сте мени дали пасош, проблема у нападу Србије не би било! Својевремено су Евандро и Клео добили пасоше Србије, а Сенегалац се у разоговору за Наше новине пита како то да он не испуњава услове...

Фудбал 12.04.2015 | 10:00
Дијара: Што мени нисте дали пасош Србије?!

Бивши нападач Партизана, Ламин Дијара, у разговору за Наше новине каже да му је тешко што никада није добио спрски пасош, нарочито због чињенице да су неки други фудбалери добили ту прилику пре њега.
„Од добијања српског држављанства, нажалост, нема ништа. Према последњим информацијама које сам добио, још увек не испуњавам све услове. Аплицирао сам још док сам био у Партизану. Тада га нисам добио, а сада је проблем што не могу да сакупим довољно дана боравка у Србији јер играм у Анталији. Страшно ми је жао због тога, чак ми је и глупо да сад причам колико волим Србију. У Сенегалу сам рођен, тамо сам и одрастао, али сам Србију подједнако заволео“, каже Ламин Дијара.

Сенегалац сматра да је и фудбалска репрезентација Србије пропустила шансу да има одличног нападача, а познато је колико се дуго наш национални тим мучи са позицијом голгетера.
„Ваљда нисам Бразилац, шта да радим када сам рођен у Сенегалу. Изгледа да нисам био подједнако битан свом клубу као они или нису довољно зарадили на мени. За разлику од њих, ја сам научио да читам и пишем српски. Евандро и Клео су добили пасоше да би играли за српску репрезентацију, а не видим да су се наиграли у дресу Орлова. Да сте мени дали пасош Србије, сада не бисте имали проблем са мањком квалитетних нападача“, закључио је стрелац 100 голова за Партизан, Ламин Дијара у разговору за Наше новине.

Коментари / 0

Оставите коментар