Dijara: Što meni niste dali pasoš Srbije?!

Da ste meni dali pasoš, problema u napadu Srbije ne bi bilo! Svojevremeno su Evandro i Kleo dobili pasoše Srbije, a Senegalac se u razogovoru za Naše novine pita kako to da on ne ispunjava uslove...

Fudbal 12.04.2015 | 10:00
Dijara: Što meni niste dali pasoš Srbije?!

Bivši napadač Partizana, Lamin Dijara, u razgovoru za Naše novine kaže da mu je teško što nikada nije dobio sprski pasoš, naročito zbog činjenice da su neki drugi fudbaleri dobili tu priliku pre njega.
„Od dobijanja srpskog državljanstva, nažalost, nema ništa. Prema poslednjim informacijama koje sam dobio, još uvek ne ispunjavam sve uslove. Aplicirao sam još dok sam bio u Partizanu. Tada ga nisam dobio, a sada je problem što ne mogu da sakupim dovoljno dana boravka u Srbiji jer igram u Antaliji. Strašno mi je žao zbog toga, čak mi je i glupo da sad pričam koliko volim Srbiju. U Senegalu sam rođen, tamo sam i odrastao, ali sam Srbiju podjednako zavoleo“, kaže Lamin Dijara.

Senegalac smatra da je i fudbalska reprezentacija Srbije propustila šansu da ima odličnog napadača, a poznato je koliko se dugo naš nacionalni tim muči sa pozicijom golgetera.
„Valjda nisam Brazilac, šta da radim kada sam rođen u Senegalu. Izgleda da nisam bio podjednako bitan svom klubu kao oni ili nisu dovoljno zaradili na meni. Za razliku od njih, ja sam naučio da čitam i pišem srpski. Evandro i Kleo su dobili pasoše da bi igrali za srpsku reprezentaciju, a ne vidim da su se naigrali u dresu Orlova. Da ste meni dali pasoš Srbije, sada ne biste imali problem sa manjkom kvalitetnih napadača“, zaključio je strelac 100 golova za Partizan, Lamin Dijara u razgovoru za Naše novine.

Komentari / 0

Ostavite komentar