Брандао се враћа на терен - и то баш против ПСЖ-а!

Време је за освету? Брандао се враћа на терен против Пари Сен Жермена, али је ипак имао среће! Тијаго Мота неће играти на утакмици због повреде, али то не значи да ће нападач Бастије бити безбрижан на терену!

Фудбал 11.04.2015 | 18:40
Брандао се враћа на терен - и то баш против ПСЖ-а!

Прошло је осам месеци, али и поред сталног ескплицитног понашања Златана Ибрахимовића, сукоб Брандаа и Тијага Моте је најконтраверзнији детаљ француског првенства, а у финала Лига купа Француске би могао да добије наставак пошто је нападач близу повратка на терен баш против Пари Сен Жермена.

Бастијин Бразилац је после ударања главом Моте у тунелу стадиона добио суспензију од шест месеци, могао је да заврши и у затвору, али је на крају одрадио само месец дана друштвено корисног рада и платио 20.000 евра. Паузу је искористио да оперише проблематичну бутину и судбина је хтела да први меч на којем би могао да заигра буде дуел са Свецима, пошто га је тренер екипе са Корзике уврстио у тим за финале.

На његову срећу Тијаго Мота има своје проблеме и паузираће минимум недељу дана те ће морати да сачекамо неко време до поновног обрачуна Брандаа и везисте. Мада вероватно ни Мотини саиграчи нису заборавили шта је Брандао урадио у августу, те нас сигурно очекује ватрен меч.

Коментари / 0

Оставите коментар