Brandao se vraća na teren - i to baš protiv PSŽ-a!

Vreme je za osvetu? Brandao se vraća na teren protiv Pari Sen Žermena, ali je ipak imao sreće! Tijago Mota neće igrati na utakmici zbog povrede, ali to ne znači da će napadač Bastije biti bezbrižan na terenu!

Fudbal 11.04.2015 | 18:40
Brandao se vraća na teren - i to baš protiv PSŽ-a!

Prošlo je osam meseci, ali i pored stalnog eskplicitnog ponašanja Zlatana Ibrahimovića, sukob Brandaa i Tijaga Mote je najkontraverzniji detalj francuskog prvenstva, a u finala Liga kupa Francuske bi mogao da dobije nastavak pošto je napadač blizu povratka na teren baš protiv Pari Sen Žermena.

Bastijin Brazilac je posle udaranja glavom Mote u tunelu stadiona dobio suspenziju od šest meseci, mogao je da završi i u zatvoru, ali je na kraju odradio samo mesec dana društveno korisnog rada i platio 20.000 evra. Pauzu je iskoristio da operiše problematičnu butinu i sudbina je htela da prvi meč na kojem bi mogao da zaigra bude duel sa Svecima, pošto ga je trener ekipe sa Korzike uvrstio u tim za finale.

Na njegovu sreću Tijago Mota ima svoje probleme i pauziraće minimum nedelju dana te će morati da sačekamo neko vreme do ponovnog obračuna Brandaa i veziste. Mada verovatno ni Motini saigrači nisu zaboravili šta je Brandao uradio u avgustu, te nas sigurno očekuje vatren meč.

Komentari / 0

Ostavite komentar