Газда Наполија ''пријети'' својим играчима!

Одвешћу вас негде...на неодређен период”, поручио је Де Лорентис играчима Наполија, иако каже да је противник тренинг кампова и изолације.

Фудбал 11.04.2015 | 20:20
Газда Наполија ''пријети'' својим играчима!

Аурелио Де Лорентис је један од најтемпераментнијих председника клубова, не само у Италији, већ и шире.

Преке је нарави, има много новца, бави се динамичним послом попут продуцирања филмова и воли Наполи ирационално.

Стога тренутно продуцира чист бес!

У периоду сезоне у ком његов тим игра очајно, а круна лоше форме уследила је ове недеље у реванш мечу полуфинала Купа Италије, у ком је Лацио победио у Напуљу (0:1) иако је домаћин имао добар резултат из Рима (1:1), Де Лорентис је играчима поручио да ће их... киднаповати!

“Одлучио сам да, ако не приметим промену у приступу и понашању од данас до краја сезоне, пошаљем играче у тренинг камп... На неодређен период!”, рекао је љутито Де Лорентис.

“То је моја одлука. Неће моћи нигде да иду. Тражим дисциплину. Никада се није догодило да неко није добио плату, никада им чак нисам ни померио исплату. Потрошио сам 386 милиона евра на играче током претходних десет година и тражим преданост”, говорио је “краљ италијанске драме”.

“Не волим идеју звану тренинг камп, против сам изолације, карантина и слично, али очигледно је да је Напуљ град у ком много ствари одвлачи пажњу људима. Очекујем да сви раде са мном зарад вишег циља и хоћу да видим посвећеност навијачима и граду”, подвикнуо је први човек клуба, који се спрема да пронађе новог тренера јер покушај са Рафаелом Бенитезом није донео никакав бољитак у односу на прошле сезоне, штавише екипа је остала само при врху табеле, али без Лиге шампиона.

Бенитезу уговор истиче на крају сезоне. Хоће ли се и екипа растурити или ће играче неко други одвести негде далеко, у неки удаљени тренинг камп? Видећемо...

Коментари / 0

Оставите коментар