Gazda Napolija ''prijeti'' svojim igračima!

Odvešću vas negde...na neodređen period”, poručio je De Lorentis igračima Napolija, iako kaže da je protivnik trening kampova i izolacije.

Fudbal 11.04.2015 | 20:20
Gazda Napolija ''prijeti'' svojim igračima!

Aurelio De Lorentis je jedan od najtemperamentnijih predsednika klubova, ne samo u Italiji, već i šire.

Preke je naravi, ima mnogo novca, bavi se dinamičnim poslom poput produciranja filmova i voli Napoli iracionalno.

Stoga trenutno producira čist bes!

U periodu sezone u kom njegov tim igra očajno, a kruna loše forme usledila je ove nedelje u revanš meču polufinala Kupa Italije, u kom je Lacio pobedio u Napulju (0:1) iako je domaćin imao dobar rezultat iz Rima (1:1), De Lorentis je igračima poručio da će ih... kidnapovati!

“Odlučio sam da, ako ne primetim promenu u pristupu i ponašanju od danas do kraja sezone, pošaljem igrače u trening kamp... Na neodređen period!”, rekao je ljutito De Lorentis.

“To je moja odluka. Neće moći nigde da idu. Tražim disciplinu. Nikada se nije dogodilo da neko nije dobio platu, nikada im čak nisam ni pomerio isplatu. Potrošio sam 386 miliona evra na igrače tokom prethodnih deset godina i tražim predanost”, govorio je “kralj italijanske drame”.

“Ne volim ideju zvanu trening kamp, protiv sam izolacije, karantina i slično, ali očigledno je da je Napulj grad u kom mnogo stvari odvlači pažnju ljudima. Očekujem da svi rade sa mnom zarad višeg cilja i hoću da vidim posvećenost navijačima i gradu”, podviknuo je prvi čovek kluba, koji se sprema da pronađe novog trenera jer pokušaj sa Rafaelom Benitezom nije doneo nikakav boljitak u odnosu na prošle sezone, štaviše ekipa je ostala samo pri vrhu tabele, ali bez Lige šampiona.

Benitezu ugovor ističe na kraju sezone. Hoće li se i ekipa rasturiti ili će igrače neko drugi odvesti negde daleko, u neki udaljeni trening kamp? Videćemo...

Komentari / 0

Ostavite komentar