Е, мој ЦР7! И јеси и ниси крив!

Најбољи фудбалер света уме да падне кад не треба и покуша да исценира пенал или фаул, али овог пута је заслужено помилован. Али, ту није крај његовим проблемима.

Фудбал 11.04.2015 | 11:20
Е, мој ЦР7! И јеси и ниси крив!

Кристијано Роналдо добио је два жута картона за симулацију у три кола. Једном оправдано, против Барселоне, други пут неоправдано, против Рајо Ваљекана.

Након жалбе коју су упутили и он и Реал Мадрид, други жути картон му је избрисан, па тако неће морати да прескочи викенд сусрет са Еибаром, за који тренер Реала Карло Анћелоти неће моћи да рачуна на Џејмса Родригеза и Тонија Кроса.

Роналдо је у мечу са Рајом очигледно био оборен у шеснаестерцу, али му је судија Лопез показао опомену сматрајући да је симулирао. Португалац је побеснео због тога, па када је коначно постигао гол, јубиларни, 300. у дресу Реала, прославио га је узвикујући: “Допа есто, царајо”, што би лако могло да се преведе са: “Укради ово, го*но”.

Роналдо је то урадио хватајући се за гениталије и трчећи према помоћном судији због чега би, ипак, могао накнадно да буде кажењен и то много оштрије од утакмице суспензије која му је следовала за наводну симулацију пенала.

Реал у суботу дочекује Еибар, а потом га у уторак чека велики испит, прва утакмица четвртфинала Лиге шампиона са Атлетико Мадридом, у гостима. Реал у шест наврата ове сезоне, у Примери, Суперкупу и Купу краља, није успео да победи градског ривала и има четири пораза.

Анћелоти, поред тога што ће имати проблема у креацији игре, због суспензије Кроса и Родригеза, није срећан због здравља нападача Карима Бенземе. Француз се лоше осећао и лоше је играо против Раја, замењен је у 71. минуту, а ништа боље му није било ни на тренинзима после утакмице.

Пар пута је престајао са радом и тражио помоћ лекара, који су му давали витамине и освежење. Питање је да ли ће бити спреман до суботе.

Коментари / 0

Оставите коментар