Видео: Спаха ће зажалити због ове макљаже!

Емир Спахић не само што је зарадио повреду због које је завршио сезону, већ је можда и завршио са Бајером из Леверкузена, који спрема раскид уговора.

Фудбал 11.04.2015 | 10:00
Видео: Спаха ће зажалити због ове макљаже!

Емир Спахић познат је по прекој нарави, испадима и на терену и ван њега, али претходне среде увече превазишао је себе. У негативном смислу...

Репрезентативац Босне и Херцеговине замењен је у 90. минуту напете утакмице четвртфинала Купа Немачке између Бајер Леверкузена и Бајерн Минхена, која је завршена поразом домаћина после пенал серије.

Остао је на клупи за резервне играче до краја, а онда – иако је “носио” потенцијално озбиљну повреду лигамената – сачекао пријатеље на терену и, након што је од редара са “Бај Арене” добио одговор да они не могу тек тако да се ушетају у службене просторије клуба, започео тучу у којој је и сам учествовао и због које ће бити предмет дисциплинског поступка и пред клупским и пред редовним судом!

Наиме, Немачка полиција, након што је добила пријаву о тучи између Спахића, Спахићевих пријатеља и обезбеђења, а потом одгледала и снимак који је први објавио Билд, одлучила је да подигне оптужницу против фудбалера, а постоје индиције да ће и Бајер урадити сличну ствар и на крају раскинути уговор са темпераментним фудбалером.

Туча је избила када је Спахићу речено да пријатељи и он не могу преко трибине до ВИП ложа!? Погледајте...

Дан касније, када су се главе и песнице охладиле, испоставило се да се Спахић тукао са повредом лигамената, због које ће морати да одсуствује с терена четири до шест недеља и због које неће моћи да помогне екипи у финишу напете борбе за пласман у Лигу шампиона!

Његов уговор са Бајером истиче у јуну 2016. године, мада је можда већ истекао...

Спахић, родом из Дубровника, Хрватска, има 34 године, а у каријери играо је за Челик из Зенице, ГОШК из Дубровника, Загреб, Шињик, Торпедо, Локомотиву, Монпеље, Севиљу, Анжи и Бајер, чији дрес носи од 2013. године. За репрезентацију БиХ одиграо је 80 утакмица и дао три гола.

Коментари / 0

Оставите коментар