Video: Spaha će zažaliti zbog ove makljaže!

Emir Spahić ne samo što je zaradio povredu zbog koje je završio sezonu, već je možda i završio sa Bajerom iz Leverkuzena, koji sprema raskid ugovora.

Fudbal 11.04.2015 | 10:00
Video: Spaha će zažaliti zbog ove makljaže!

Emir Spahić poznat je po prekoj naravi, ispadima i na terenu i van njega, ali prethodne srede uveče prevazišao je sebe. U negativnom smislu...

Reprezentativac Bosne i Hercegovine zamenjen je u 90. minutu napete utakmice četvrtfinala Kupa Nemačke između Bajer Leverkuzena i Bajern Minhena, koja je završena porazom domaćina posle penal serije.

Ostao je na klupi za rezervne igrače do kraja, a onda – iako je “nosio” potencijalno ozbiljnu povredu ligamenata – sačekao prijatelje na terenu i, nakon što je od redara sa “Baj Arene” dobio odgovor da oni ne mogu tek tako da se ušetaju u službene prostorije kluba, započeo tuču u kojoj je i sam učestvovao i zbog koje će biti predmet disciplinskog postupka i pred klupskim i pred redovnim sudom!

Naime, Nemačka policija, nakon što je dobila prijavu o tuči između Spahića, Spahićevih prijatelja i obezbeđenja, a potom odgledala i snimak koji je prvi objavio Bild, odlučila je da podigne optužnicu protiv fudbalera, a postoje indicije da će i Bajer uraditi sličnu stvar i na kraju raskinuti ugovor sa temperamentnim fudbalerom.

Tuča je izbila kada je Spahiću rečeno da prijatelji i on ne mogu preko tribine do VIP loža!? Pogledajte...

Dan kasnije, kada su se glave i pesnice ohladile, ispostavilo se da se Spahić tukao sa povredom ligamenata, zbog koje će morati da odsustvuje s terena četiri do šest nedelja i zbog koje neće moći da pomogne ekipi u finišu napete borbe za plasman u Ligu šampiona!

Njegov ugovor sa Bajerom ističe u junu 2016. godine, mada je možda već istekao...

Spahić, rodom iz Dubrovnika, Hrvatska, ima 34 godine, a u karijeri igrao je za Čelik iz Zenice, GOŠK iz Dubrovnika, Zagreb, Šinjik, Torpedo, Lokomotivu, Monpelje, Sevilju, Anži i Bajer, čiji dres nosi od 2013. godine. Za reprezentaciju BiH odigrao je 80 utakmica i dao tri gola.

Komentari / 0

Ostavite komentar