''Српски Ел Шарави'' хоће 2:0 против Партизана!

ОФК Београд у понедељак дочекује лидера са три победе у последња четири кола. У центру пажње биће некадашње "дете" црно-белих...

Фудбал 11.04.2015 | 09:40
''Српски Ел Шарави'' хоће 2:0 против Партизана!

ОФК Београд се добрим резултатима у последње време пробио на шесто место суперлигашке табеле, а у зависности од исхода утакмица 22. кола заказаних за понедељак, могао би да се попне за још једну степеницу.

Пред "романтичарима" је један од највећих испита у пролећној полусезони, пошто ће на неутралном терену на Врачару дочекати Партизан.

Дејан Дражић јесенас је на стадиону у Хумској постигао водећи погодак и, испоставило се, донео ОФК Београду неочекивани бод, пошто је Данко Лазовић изједначио на 1:1.

Свој погодак у 41. минуту прославио је одласком испод јужне трибине и - ћутањем.

"Седам година сам био у Партизану и то не може да се заборави. Радовао сам се голу јер сам показао црно-белим 'стручњацима' да су се огрешили о мене, а ћутао сам пред навијачима, јер су они увек били уз играче", каже Дражић за "Спорт".

"Српски Ел Шарави", како га новинари и публика зову због фризуре по угледу на младог италијанског фудбалера, био је стрелац и у победи над Вождовцем у прошлом колу.

"Стицајем околности сам померен у шпиц, а Лишчевић ми је вратио за асистенцију против Борца на утакмици пре те. Искористио сам шансу и дао гол за коначних 2:0. Нека тако буде и против Партизана", пожелео је У-20 репрезентативац Србије.

Црно-бели воде са 50 бодова из 21 меча, а прате их Звезда 48 (22), Чукарички 40 (21), Војводина 37 (22), Нови Пазар 33 (21), ОФК Београд 32 (21), Рад 31 (21), Јагодина 30 (21)...

У понедељак поподне састају се још Чукарички - Рад, Јагодина - Нови Пазар и Младост Лучани - Вождовац.

Коментари / 0

Оставите коментар