''Srpski El Šaravi'' hoće 2:0 protiv Partizana!

OFK Beograd u ponedeljak dočekuje lidera sa tri pobede u poslednja četiri kola. U centru pažnje biće nekadašnje "dete" crno-belih...

Fudbal 11.04.2015 | 09:40
''Srpski El Šaravi'' hoće 2:0 protiv Partizana!

OFK Beograd se dobrim rezultatima u poslednje vreme probio na šesto mesto superligaške tabele, a u zavisnosti od ishoda utakmica 22. kola zakazanih za ponedeljak, mogao bi da se popne za još jednu stepenicu.

Pred "romantičarima" je jedan od najvećih ispita u prolećnoj polusezoni, pošto će na neutralnom terenu na Vračaru dočekati Partizan.

Dejan Dražić jesenas je na stadionu u Humskoj postigao vodeći pogodak i, ispostavilo se, doneo OFK Beogradu neočekivani bod, pošto je Danko Lazović izjednačio na 1:1.

Svoj pogodak u 41. minutu proslavio je odlaskom ispod južne tribine i - ćutanjem.

"Sedam godina sam bio u Partizanu i to ne može da se zaboravi. Radovao sam se golu jer sam pokazao crno-belim 'stručnjacima' da su se ogrešili o mene, a ćutao sam pred navijačima, jer su oni uvek bili uz igrače", kaže Dražić za "Sport".

"Srpski El Šaravi", kako ga novinari i publika zovu zbog frizure po ugledu na mladog italijanskog fudbalera, bio je strelac i u pobedi nad Voždovcem u prošlom kolu.

"Sticajem okolnosti sam pomeren u špic, a Liščević mi je vratio za asistenciju protiv Borca na utakmici pre te. Iskoristio sam šansu i dao gol za konačnih 2:0. Neka tako bude i protiv Partizana", poželeo je U-20 reprezentativac Srbije.

Crno-beli vode sa 50 bodova iz 21 meča, a prate ih Zvezda 48 (22), Čukarički 40 (21), Vojvodina 37 (22), Novi Pazar 33 (21), OFK Beograd 32 (21), Rad 31 (21), Jagodina 30 (21)...

U ponedeljak popodne sastaju se još Čukarički - Rad, Jagodina - Novi Pazar i Mladost Lučani - Voždovac.

Komentari / 0

Ostavite komentar