Чудо је тај српски фудбал: Партизан плаћа два тренера!!!

Николић може да тужи ако редовно не буде добијао плату! Црно-бели још нису раскинули уговор са претходним шефом струке, што значи да је он и даље на платом списку, као и Милинковић.

Фудбал 11.04.2015 | 17:20
Чудо је тај српски фудбал: Партизан плаћа два тренера!!!

Ништа нас у српском фудбалу не сме изненадити, па ни то да Партизан плаћа двојицу тренера?! Да, добро сте чули. Иако је смењен поодавно Марко Николић и даље је под уговором са црно-белима, тако да српски вицепрвак и лидер актуелног шампионата формално-правно има двојицу тренера.

"Црно-бели нису раскинули уговор са Николићем. Такво тумачење добили смо из Партизана на основу којег смо издали дозволу за рад његовом наследнику Зорану Милинковићу", појашњава у разговору за Спортски журнал Милољуб Остојић, председник Организације тренера ФСС.

Следи логично питање: Како је могуће потписати уговор са новим тренером, ако са старим сарадња није раскинута?
"Такмичење не може да стане. Наша комисија је у Хумској затражила документ о раскиду уговора, али је добила објашњење да тај папир не постоји. Консултовали смо правнике у оквиру ФСС и одлучили да Милинковићу дозволимо да седи на клупи. Сличан је био пример после одласка Радомира Антића са клупе државног тима Србије. ФСС је ангажовао селектора, иако је претходник имао важећи уговор", закључио је Остојић.

Свако нормалан ће се запитати и да ли Марко Николић, без обзира што више није на клупи, и даље добија плату?
"Одмах по сазнању да нису испоштовани рокови исплате он ће имати право да случај пријави Арбитражном суду ФСС, али то неће оспорити Милинковићу дозволу за рад".

Ко разуме - схватиће.

Коментари / 0

Оставите коментар