Čudo je taj srpski fudbal: Partizan plaća dva trenera!!!

Nikolić može da tuži ako redovno ne bude dobijao platu! Crno-beli još nisu raskinuli ugovor sa prethodnim šefom struke, što znači da je on i dalje na platom spisku, kao i Milinković.

Fudbal 11.04.2015 | 17:20
Čudo je taj srpski fudbal: Partizan plaća dva trenera!!!

Ništa nas u srpskom fudbalu ne sme iznenaditi, pa ni to da Partizan plaća dvojicu trenera?! Da, dobro ste čuli. Iako je smenjen poodavno Marko Nikolić i dalje je pod ugovorom sa crno-belima, tako da srpski viceprvak i lider aktuelnog šampionata formalno-pravno ima dvojicu trenera.

"Crno-beli nisu raskinuli ugovor sa Nikolićem. Takvo tumačenje dobili smo iz Partizana na osnovu kojeg smo izdali dozvolu za rad njegovom nasledniku Zoranu Milinkoviću", pojašnjava u razgovoru za Sportski žurnal Miloljub Ostojić, predsednik Organizacije trenera FSS.

Sledi logično pitanje: Kako je moguće potpisati ugovor sa novim trenerom, ako sa starim saradnja nije raskinuta?
"Takmičenje ne može da stane. Naša komisija je u Humskoj zatražila dokument o raskidu ugovora, ali je dobila objašnjenje da taj papir ne postoji. Konsultovali smo pravnike u okviru FSS i odlučili da Milinkoviću dozvolimo da sedi na klupi. Sličan je bio primer posle odlaska Radomira Antića sa klupe državnog tima Srbije. FSS je angažovao selektora, iako je prethodnik imao važeći ugovor", zaključio je Ostojić.

Svako normalan će se zapitati i da li Marko Nikolić, bez obzira što više nije na klupi, i dalje dobija platu?
"Odmah po saznanju da nisu ispoštovani rokovi isplate on će imati pravo da slučaj prijavi Arbitražnom sudu FSS, ali to neće osporiti Milinkoviću dozvolu za rad".

Ko razume - shvatiće.

Komentari / 0

Ostavite komentar