Шапоњић: Прве честитке од Луке Јовића!

Млади фудбалер Партизана Иван Шапоњић постигао је првенац за сениорски тим, а рекао је да му је међу првима честитао Лука Јовић.

Фудбал 10.04.2015 | 16:20
Шапоњић: Прве честитке од Луке Јовића!

Црно-бели су се пласирали у финале Купа победом над јагодином, а млади нападач био је стрелац и асистент. У финалу ће играти са Чукаричким 20. маја.

"Стигло је много честитки. Хвала им и надам се да ће бити још много прилика за честитке. Иако од почетка сезоне нисам много играо, осећам се као да сам с леђа збацио значајан терет. Сигуран сам да ће после Јагодине све ићи много лакше.”

Тренер Милинковић није пропустио прилику да похвали младог нападача пред камерама по завршетку меча, а исто је уследило и касније у свлачионици.

“Шеф ме похвалио, а добио сам и инструкције да морам да частим екипу због првенца. Неке другаре сам почастио одмах после утакмице, а неке ћу касније, биће времена. Шалу на страну, много ми значи подршка тренера, младом играчу је увек потребна подршка, охрабрење, а мени срећом то не фали у Партизану”, рекао је Шапоњић, а преносе Новости.

Стигао је и позив са друге стране Топчидерског брда.

“Да, одмах после утакмице ме звао Лука Јовић и рекао: Браво, Шапице! Велики смо пријатељи, одлично сарађујемо у репрезентацији и увек се нађемо један за другог кад год је потребно.”

Партизан је до финала стигао без примљеног гола, уз постигнутих десет.

“Мислим да подижемо форму и да ћемо бити најбољи када то буде најпотребније. Сада нас очекује једна од најбитнијих утакмица овог пролећа, против ОФК Београда и мислим да ћемо обавити велики део посла уколико до дербија задржимо пет бодова предности. У том случају уверен сам да се титула враћа у Хумску."

Сада када је скинут терет дебитантског гола, мисли увелико иду ка вишим циљевима”, рекао је шапоњић и истакао колико би голова волео да постигне до краја сезоне.

“Размишљам, као и сваки нападач, о головима, стално. Волео бих да до краја сезоне постигнем шест или седам, али полако, идем од утакмице до утакмице, па ћемо видети”, закључио је Шапоњић.

Коментари / 0

Оставите коментар