Šaponjić: Prve čestitke od Luke Jovića!

Mladi fudbaler Partizana Ivan Šaponjić postigao je prvenac za seniorski tim, a rekao je da mu je među prvima čestitao Luka Jović.

Fudbal 10.04.2015 | 16:20
Šaponjić: Prve čestitke od Luke Jovića!

Crno-beli su se plasirali u finale Kupa pobedom nad jagodinom, a mladi napadač bio je strelac i asistent. U finalu će igrati sa Čukaričkim 20. maja.

"Stiglo je mnogo čestitki. Hvala im i nadam se da će biti još mnogo prilika za čestitke. Iako od početka sezone nisam mnogo igrao, osećam se kao da sam s leđa zbacio značajan teret. Siguran sam da će posle Jagodine sve ići mnogo lakše.”

Trener Milinković nije propustio priliku da pohvali mladog napadača pred kamerama po završetku meča, a isto je usledilo i kasnije u svlačionici.

“Šef me pohvalio, a dobio sam i instrukcije da moram da častim ekipu zbog prvenca. Neke drugare sam počastio odmah posle utakmice, a neke ću kasnije, biće vremena. Šalu na stranu, mnogo mi znači podrška trenera, mladom igraču je uvek potrebna podrška, ohrabrenje, a meni srećom to ne fali u Partizanu”, rekao je Šaponjić, a prenose Novosti.

Stigao je i poziv sa druge strane Topčiderskog brda.

“Da, odmah posle utakmice me zvao Luka Jović i rekao: Bravo, Šapice! Veliki smo prijatelji, odlično sarađujemo u reprezentaciji i uvek se nađemo jedan za drugog kad god je potrebno.”

Partizan je do finala stigao bez primljenog gola, uz postignutih deset.

“Mislim da podižemo formu i da ćemo biti najbolji kada to bude najpotrebnije. Sada nas očekuje jedna od najbitnijih utakmica ovog proleća, protiv OFK Beograda i mislim da ćemo obaviti veliki deo posla ukoliko do derbija zadržimo pet bodova prednosti. U tom slučaju uveren sam da se titula vraća u Humsku."

Sada kada je skinut teret debitantskog gola, misli uveliko idu ka višim ciljevima”, rekao je šaponjić i istakao koliko bi golova voleo da postigne do kraja sezone.

“Razmišljam, kao i svaki napadač, o golovima, stalno. Voleo bih da do kraja sezone postignem šest ili sedam, ali polako, idem od utakmice do utakmice, pa ćemo videti”, zaključio je Šaponjić.

Komentari / 0

Ostavite komentar