Хјустон: Јанко више није могао и испао!

Српски тенисер Јанко Типсаревић није успео да забележи другу везану победу после пошто се вратио на терен после осамнестомесећног одсуства.

Тенис 10.04.2015 | 11:20
Хјустон: Јанко више није могао и испао!

После тријумфалног повратка у синглу, Јанко је поражен у другом колу турнира у Хјустону од Колумбијца Сантијага Хиралда у два сета – 7:6, 6:3.

Србин је одлично отворио меч, први је стигао до брејка и вођства од 4:2, али је Хиралдо експресно узвратио и концентрисанијом игром у тај-брејку стигао до вођства у сетовима.

У другом делу игре виђено је много мање драме, јер је Колумбијац у четвртом гему стигао до два гема предности, а стечени брејк је без већих проблема чувао до краја и прву сет/меч лопту претворио у тријумф.

Иако је заустављен у другом колу, Београђанин има пуно разлога за задовољство. Осим победе у првом колу, посебно може да радује Типсаревићева добра игра у дублу, где је у пару са Филипом Печнером намучуо браћу Брајан, најбољи дубл свих времеа.

Нема дилеме да ће Јанку бити потребно време да се врати у стари ритам, али целокупна ситуација је јако добра, како за њега, тако и за Дејвис куп тим Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар