Hjuston: Janko više nije mogao i ispao!

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da zabeleži drugu vezanu pobedu posle pošto se vratio na teren posle osamnestomesećnog odsustva.

Tenis 10.04.2015 | 11:20
Hjuston: Janko više nije mogao i ispao!

Posle trijumfalnog povratka u singlu, Janko je poražen u drugom kolu turnira u Hjustonu od Kolumbijca Santijaga Hiralda u dva seta – 7:6, 6:3.

Srbin je odlično otvorio meč, prvi je stigao do brejka i vođstva od 4:2, ali je Hiraldo ekspresno uzvratio i koncentrisanijom igrom u taj-brejku stigao do vođstva u setovima.

U drugom delu igre viđeno je mnogo manje drame, jer je Kolumbijac u četvrtom gemu stigao do dva gema prednosti, a stečeni brejk je bez većih problema čuvao do kraja i prvu set/meč loptu pretvorio u trijumf.

Iako je zaustavljen u drugom kolu, Beograđanin ima puno razloga za zadovoljstvo. Osim pobede u prvom kolu, posebno može da raduje Tipsarevićeva dobra igra u dublu, gde je u paru sa Filipom Pečnerom namučuo braću Brajan, najbolji dubl svih vremea.

Nema dileme da će Janku biti potrebno vreme da se vrati u stari ritam, ali celokupna situacija je jako dobra, kako za njega, tako i za Dejvis kup tim Srbije.

Komentari / 0

Ostavite komentar