Земљотрес звани Коларов у Риму!

Острвски медији пишу да би Србин из Манчестер Ситија могао наредног лета да пређе Рому из чијег градског ривала се отиснуо ка Енглеској!

Фудбал 10.04.2015 | 17:40
Земљотрес звани Коларов у Риму!

Недавно је Александар Коларов истакао да му недостаје Италија и да би волео да се врати на Апенине где је стекао афирмацију у блистао у дресу Лација. Левоноги бомбардер ће врло вероватно напустити Манчестер Ситија на крају сезоне, с обзиром да Пелегрини и не рачуна баш најозбиљније на њега, а повратак у Италију се константно помиње као најближа опција. Ипак, тај повратак би могао да изазове фудбалски земљотрес у италијанској престоници Риму.

Коларов се раније помињао као жеља Јувентуса, чији тренер Антонио Конте је инсистирао на његовом доласку, али је новац био проблем јер Србин није желео да се одрекне великог новца у Манчестеру и годишње плате од 6.000.000 евра. На исту препреку је наилазио и Интер који га је желео.

Сада острвски медији пишу да је за Коларова најозбиљније загризла Рома! Вучица тражи појачање на левом боку где има неубедљиве Холебаса и Ешлија Кола, а Коларов би био задовољавајуће решење. Тај потез Коларова би га засигурно заувек прецртао у очима навијача Лација, с обзиром на огроман ривалитет два клуба из престонице. Али ситуација је таква да Рома може финансијски да понуди Коларову више од Лација, којем појачање на левом беку није ни потребно.

У трку ће се вероватно укључити и Интер, јер Роберто Манчини жели да опет сарађује са српским беком, с обзриом да га је он и довео у Манчестер Сити.

Коментари / 0

Оставите коментар