Zemljotres zvani Kolarov u Rimu!

Ostrvski mediji pišu da bi Srbin iz Mančester Sitija mogao narednog leta da pređe Romu iz čijeg gradskog rivala se otisnuo ka Engleskoj!

Fudbal 10.04.2015 | 17:40
Zemljotres zvani Kolarov u Rimu!

Nedavno je Aleksandar Kolarov istakao da mu nedostaje Italija i da bi voleo da se vrati na Apenine gde je stekao afirmaciju u blistao u dresu Lacija. Levonogi bombarder će vrlo verovatno napustiti Mančester Sitija na kraju sezone, s obzirom da Pelegrini i ne računa baš najozbiljnije na njega, a povratak u Italiju se konstantno pominje kao najbliža opcija. Ipak, taj povratak bi mogao da izazove fudbalski zemljotres u italijanskoj prestonici Rimu.

Kolarov se ranije pominjao kao želja Juventusa, čiji trener Antonio Konte je insistirao na njegovom dolasku, ali je novac bio problem jer Srbin nije želeo da se odrekne velikog novca u Mančesteru i godišnje plate od 6.000.000 evra. Na istu prepreku je nailazio i Inter koji ga je želeo.

Sada ostrvski mediji pišu da je za Kolarova najozbiljnije zagrizla Roma! Vučica traži pojačanje na levom boku gde ima neubedljive Holebasa i Ešlija Kola, a Kolarov bi bio zadovoljavajuće rešenje. Taj potez Kolarova bi ga zasigurno zauvek precrtao u očima navijača Lacija, s obzirom na ogroman rivalitet dva kluba iz prestonice. Ali situacija je takva da Roma može finansijski da ponudi Kolarovu više od Lacija, kojem pojačanje na levom beku nije ni potrebno.

U trku će se verovatno uključiti i Inter, jer Roberto Mančini želi da opet sarađuje sa srpskim bekom, s obzriom da ga je on i doveo u Mančester Siti.

Komentari / 0

Ostavite komentar