На Илиџи заплијењено 11 кг марихуане

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево заплијенили су на подручју Илиџе око 11 килограма марихуане и ухапсили пет лица, док се за једним још трага.

Република Српска 09.04.2015 | 12:46
На Илиџи заплијењено 11 кг марихуане

Ухапшена су лица чији су иницијали Н.Н, Г.Ј, И.А. и С.Ј, док је А.Ф. након саслушања пуштена на слободу. Полиција трага за А.С. који је успио побјећи, речено је данас на конференцији за новинаре МУП-а Кантона Сарајево.

Током претреса, код ових лица пронађено је и одузето 11 килограма марихуане, неколико мобилних телефона и одређена количина новца за који се сумња да потиче од препродаје дроге.

Заплијењена дрога била је упакована у 18 пакета, а највећи дио, чак 10 килограма, пронађена је код Г.Ј, а један килограм код А.Ф.

Ухапшени ће након саслушања у полицијским просторијама данас бити предати у надлежност поступајућег тужиоца Кантоналног тужилаштва.

Полицијска акција, која је синоћ изведена, имала је за циљ разбијање организоване криминалне групе која се бавила недозвољеном производњом и прометом дрога.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БОА

09.04.2015 11:29

Никад ми неце бити јасно засто се пису иницијали. Јел' ухапсен? Јесте! Онда је проблем да ја који имам дијете, знам да мој комсија највјероватније продаје дрогу јер је пронадјена код њега. Па цу сутра обратити пазњу на њега и ако примијетим сумњиве типове код њега обавијестицу полицију. Овако он и даље неприминетно и без икакве позорности зиви и ником није сумњив. Дакле име и презиме лопурди да знамо ко су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

09.04.2015 11:41

То исто и ја мислим јер ако имају доказа зашто се не објављују имена наркодидилера,убица,силеџија,лопова,педофила већ само иницијали !