Аничић именован за генералног директора Дунав осигурања

Генерални гиректор Дунав осигурања Бањалука је Стево Аничић, досадашни вршилац дужности генералног директора ове осигуравајуће куће.

Република Српска 09.04.2015 | 12:22
Аничић именован за генералног директора Дунав осигурања

Аничић је на ову функцију именован на јучерашњој сједници Управног одбора у Бањалуци, а вршилац дужности генералног директора био је од новембра 2014. године, стоји у саопштењу Дунав осигурања.

Додаје се да је Аничић дипломирани правник који је дугогодишње искуство  стекао у водећим осигуравајућим кућама БиХ и региона.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

сирогојно

09.04.2015 12:32

И сигурно цлан владајуце екипе,нема ста најструцнији,најбољи и бла,бла,бла...и ста ми имамо од тог сто је он директор...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро упућен

10.04.2015 19:57

Компетентан ван сваке сумње. Има знање, искуство, добар правник, врстан познавалац области осигурања. И добар човјек, пристојан и културан у опхођењу. Ни у каквим клановима или ганговима није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

љиљана

25.02.2017 08:49

Стево је човјек, који је дуги низ година у осигурању и сасвим сам сигурна да ће направити помака и у Дунав осигурању. Зашто бих сваког новог руководиоца поредили са владајућом партијом,а и владајућу партију је изабрао народ. Поздрав за Стеву.

ОДГОВОРИТЕ