Aničić imenovan za generalnog direktora Dunav osiguranja

Generalni girektor Dunav osiguranja Banjaluka je Stevo Aničić, dosadašni vršilac dužnosti generalnog direktora ove osiguravajuće kuće.

Republika Srpska 09.04.2015 | 12:22
Aničić imenovan za generalnog direktora Dunav osiguranja

Aničić je na ovu funkciju imenovan na jučerašnjoj sjednici Upravnog odbora u Banjaluci, a vršilac dužnosti generalnog direktora bio je od novembra 2014. godine, stoji u saopštenju Dunav osiguranja.

Dodaje se da je Aničić diplomirani pravnik koji je dugogodišnje iskustvo  stekao u vodećim osiguravajućim kućama BiH i regiona.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

sirogojno

09.04.2015 12:32

I sigurno clan vladajuce ekipe,nema sta najstrucniji,najbolji i bla,bla,bla...i sta mi imamo od tog sto je on direktor...

ODGOVORITE
Name

Dobro upućen

10.04.2015 19:57

Kompetentan van svake sumnje. Ima znanje, iskustvo, dobar pravnik, vrstan poznavalac oblasti osiguranja. I dobar čovjek, pristojan i kulturan u ophođenju. Ni u kakvim klanovima ili gangovima nije.

ODGOVORITE
Name

ljiljana

25.02.2017 08:49

Stevo je čovjek, koji je dugi niz godina u osiguranju i sasvim sam sigurna da će napraviti pomaka i u Dunav osiguranju. Zašto bih svakog novog rukovodioca poredili sa vladajućom partijom,a i vladajuću partiju je izabrao narod. Pozdrav za Stevu.

ODGOVORITE