НЕМ Куп: Бајерн са ''креча'', Арминија сруши све фаворите!

Тим Пепа Гвардиоле после бољег извођења пенала елиминисао Бајер у Леверкузену. Меч завршен без голова. Немачки трећелигаш Арминија Билефелд направила је велико изненеђење и елиминисала Борусију Менхенгладбах у четвртфиналу купа Немачке.

Фудбал 09.04.2015 | 12:20
НЕМ Куп: Бајерн са ''креча'', Арминија сруши све фаворите!

Нису се штедели Бајер и Бајерн током свих 120 минута утакмице четвртфинала Купа Немачке. Публика на Бај арени могла је да ужива у правој мушкој борби, севали су ударци, али су бројне прилике на обе стране остале неискоришћене.

И други меч ове фазе такмичења одигран у среду решен је после пенала (на три утакмице играни су продужеци).

У финале ће, ипак, Бајерн!

Баварци су били максимално успешни са "беле тачке", а једни промашај забележен је у првој серији, када је Мануел Нојер одбранио ударац Јосипу Дрмићу.

Тим из Леверкузена ове сезоне баш нема среће у такозваном "фудбалском рулету". Испао је од Атлетико Мадрида у осмини фибала Лиге шампиона, а сада непоражен завршава и учешће у националном купу.

Арминија је Бундеслигаша који се бори за пласман у Лигу шампиона поразила са 5:4 на пенале, након 1:1 током 120 минута у Билефелду.

Домаћин је повео у 26. минуту преко Јунгласа, да би шест минута касније изједначио Макс Крузе из пенала. Трагичари у пенал серији били су Рафаел и Ибрахима Траоре.

У уторак су се у полуфинале немачког Купа пласирали Волфсбург и Борусија Дортмунд.

У полуфиналу су Волфзбург, Борусија Дортмунд, Бајерн и Арминија.

Жреб полуфиналних парова је у петак, а мечеви су на програму 28. и 29. априла. Тофеј брани Бајерн, који је у финалу 2014. савладао Дортмунд.

Коментари / 0

Оставите коментар