Пикси је будући селектор Србије?!

„Стојковић може једини да разбије ову летаргију, могао би да направи резултат са репрезентацијом“, уверен је бивши генерални секретар Звезде.

Фудбал 09.04.2015 | 22:00
Пикси је будући селектор Србије?!

Бивши генерални секретар Црвене звезде Небојша Лековић обећао је да ће место селектора Србије поверити Драгану Стојковићу Пиксију, уколико свргне Томислава Караџића са функције председника ФСС. Он је у разговору за Информер истакао да ће му Толе сам препустити место првог човека нашег фудбала, јер је Караџић због силних неуспеха репрезентације угрозио ментално здравље нације.
„Пикси је једини који може да разбије ову летаргију. Поседује спортску дрскост, могао би да направи резултат са репрезентацијом. Био је велики играч, одличан је тренер и има огромну репутацију у свету. Прво ми да променимо ствари у фудбалу, па ћемо да вратимо Пиксија“, поручио је Лековић за Информер.

Он верује да може да смени Томислава Караџића, иако је реч о човеку који је синоним за несмењивост.
„Довољно је да сви буду против Толета. Морају сви да се освесте, делегати у скупштини посебно. Има тамо и квалитетних људи, иако се ФСС претворио у удружење неспособњаковића. Они се спрдају са јавношћу. Покушавају да нам објасне да је опрација успела, а пацијент је одавно мртав“, додао је Лековић.

Коментари / 0

Оставите коментар