Piksi je budući selektor Srbije?!

„Stojković može jedini da razbije ovu letargiju, mogao bi da napravi rezultat sa reprezentacijom“, uveren je bivši generalni sekretar Zvezde.

Fudbal 09.04.2015 | 22:00
Piksi je budući selektor Srbije?!

Bivši generalni sekretar Crvene zvezde Nebojša Leković obećao je da će mesto selektora Srbije poveriti Draganu Stojkoviću Piksiju, ukoliko svrgne Tomislava Karadžića sa funkcije predsednika FSS. On je u razgovoru za Informer istakao da će mu Tole sam prepustiti mesto prvog čoveka našeg fudbala, jer je Karadžić zbog silnih neuspeha reprezentacije ugrozio mentalno zdravlje nacije.
„Piksi je jedini koji može da razbije ovu letargiju. Poseduje sportsku drskost, mogao bi da napravi rezultat sa reprezentacijom. Bio je veliki igrač, odličan je trener i ima ogromnu reputaciju u svetu. Prvo mi da promenimo stvari u fudbalu, pa ćemo da vratimo Piksija“, poručio je Leković za Informer.

On veruje da može da smeni Tomislava Karadžića, iako je reč o čoveku koji je sinonim za nesmenjivost.
„Dovoljno je da svi budu protiv Toleta. Moraju svi da se osveste, delegati u skupštini posebno. Ima tamo i kvalitetnih ljudi, iako se FSS pretvorio u udruženje nesposobnjakovića. Oni se sprdaju sa javnošću. Pokušavaju da nam objasne da je opracija uspela, a pacijent je odavno mrtav“, dodao je Leković.

Komentari / 0

Ostavite komentar