Како су некада изгледали данас познати!?

Сви старе, хтели то да признају или не. И многу покушавају да зауставе тај процес. Подсетимо се неких од наших највећих мушких певачких звезда на почетку каријере и сада.

Занимљивости 08.04.2015 | 17:11
Како су некада изгледали данас познати!?

Жељко Јоксимовић

На самом почетку каријере један од најпопуларнијих домаћих извођача преферирао је брадицу и брчиће. Коса ноншалантно зализана уназад и одсечни покрети... Све је то био дело Жељковог перформанса док је певао "Варнице", "Ринтам", "Параван"...

Данас је Жељко прави господин, који је због свог имиџа добио и награду за најгламурознијег мушкарца у Хрватској.

Сергеј Ћетковић

Сергеј се прославио пре петнаестак година и увек се издвајао својим дискретним имиџом. Године су му биле наклоњене, па се Сергеј дуго није мењао.

Истина, његово дечачко лице је добило оштрије контуре, а певач није одустао од класике и углађене елеганције.

Саша Ковачевић

Саша је у протеклих десетак година из слатког дечачића израстао у лепог мушкарца. А када је открио теретану и његово тело се трансформисало. Рекао је збогом шишкицама (на сву срећу!) и широким џемперима.

Додуше, можда да поразмисли о избору мајица и да одустане од оних које му се припијају уз тело.

Тони Цетински

Тони се 2002. године на једном фестивалу појавио са дугачким рукавима, слатким осмехом и сјајном песмом. на срећу, песме су остале сјајне, а Тони је променио имиџ.

Истина, малко се заокруглио, али хоће и то са годинама.

Марко Булат

У легендарном споту "Ритам око" Марко Булат господари оскудно обученим женама на броду, мрда куковима у ритму и помпезно показује свој извајани торзо. У белим широким панталонама, да не кажемо гаћама.

Спот је из деведесетих, а Марко је тада био краљ сплавова. Овакав имиџ и стоји једном симболу деведесетих, а Марко је на време схватио да су деведесете прошле, па је свој имиџ ускладио са годинама.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар