Kako su nekada izgledali danas poznati!?

Svi stare, hteli to da priznaju ili ne. I mnogu pokušavaju da zaustave taj proces. Podsetimo se nekih od naših najvećih muških pevačkih zvezda na početku karijere i sada.

Zanimljivosti 08.04.2015 | 17:11
Kako su nekada izgledali danas poznati!?

Željko Joksimović

Na samom početku karijere jedan od najpopularnijih domaćih izvođača preferirao je bradicu i brčiće. Kosa nonšalantno zalizana unazad i odsečni pokreti... Sve je to bio delo Željkovog performansa dok je pevao "Varnice", "Rintam", "Paravan"...

Danas je Željko pravi gospodin, koji je zbog svog imidža dobio i nagradu za najglamuroznijeg muškarca u Hrvatskoj.

Sergej Ćetković

Sergej se proslavio pre petnaestak godina i uvek se izdvajao svojim diskretnim imidžom. Godine su mu bile naklonjene, pa se Sergej dugo nije menjao.

Istina, njegovo dečačko lice je dobilo oštrije konture, a pevač nije odustao od klasike i uglađene elegancije.

Saša Kovačević

Saša je u proteklih desetak godina iz slatkog dečačića izrastao u lepog muškarca. A kada je otkrio teretanu i njegovo telo se transformisalo. Rekao je zbogom šiškicama (na svu sreću!) i širokim džemperima.

Doduše, možda da porazmisli o izboru majica i da odustane od onih koje mu se pripijaju uz telo.

Toni Cetinski

Toni se 2002. godine na jednom festivalu pojavio sa dugačkim rukavima, slatkim osmehom i sjajnom pesmom. na sreću, pesme su ostale sjajne, a Toni je promenio imidž.

Istina, malko se zaokruglio, ali hoće i to sa godinama.

Marko Bulat

U legendarnom spotu "Ritam oko" Marko Bulat gospodari oskudno obučenim ženama na brodu, mrda kukovima u ritmu i pompezno pokazuje svoj izvajani torzo. U belim širokim pantalonama, da ne kažemo gaćama.

Spot je iz devedesetih, a Marko je tada bio kralj splavova. Ovakav imidž i stoji jednom simbolu devedesetih, a Marko je na vreme shvatio da su devedesete prošle, pa je svoj imidž uskladio sa godinama.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar