Извињење Русу на црногорски начин!

Голман руске репрезентације Игор Акинфејев позван да са породицом буде гост у најлепшем апартману хотела "Олимпик" у Улцињу, у трајању од 15 дана. Бесплатно!

Фудбал 09.04.2015 | 09:20
Извињење Русу на црногорски начин!

Извињење голману руске репрезентације Игору Акинфејеву из Црне Горе!

Овај младић је био жртва неразмног напада са трибина и то већ у првом минуту утакмице Црна Гора - Русија у квалификацијама за Европско првенство пре десетак дана. Због тога што је погођен бакљом превезен је у болницу. Потом се догодио још један инцидент и утакмице је прекинузта, а УЕФА је покренула истрагу.

У међувремену, ухапшен је и младић који је са трибине стадиона у Подгорици бацио бакљу која је погодила Акинфејева, а он се потом извинио и њему, и Русији и Црној Гори.

Ево још једног извињења Русима и Акинфејеву уз лепу понуду.

Наиме, директор Улцињске ривијере позвао је голмана руске репрезентације да дође овог лета на море у Црну Гору. Бесплатно!

"У име Хотелско-туристичког предузећа 'Улцињска ривијера', државе Црне Горе и традиционално добрих руско-црногорских односа, срдачно Вас позивамо да са породицом будете наш гост у Улцињу. Желимо да осетите Црну Гору у другом светлу и да наше традиционално добре односе наставимо, а пријатељство учинимо јачим", наводи се у позиву Зеца, преноси РТЦГ.
Руски народ је, како он наводи, у Црној Гори одувек добродошао.

"Желимо да појединачно лош случај не створи лошу слику о гостољубивој Црној Гори. Стављамо Вам на располагање на 15 дана, у термину који Вама одговара, најлепши апартман у хотелу на Ади Бојани или у хотелу 'Олимпик' на Великој плажи, где ћете имати статус привилегованог госта. У нашим хотелима, а посебно на Ади Бојани, ћете бити у прилици да сретнете пуно својих сународника и пријатеља Црне Горе који су традиционално наши драги гости", наводи Зец.

Он је Акинфејеву обећао да ће га, ако одлучи да посети Црну Гору, упознати са свим лепотама Црне Горе и Улциња.

"А овај град је имао срећу да га је природа богато наградила и морем и реком и језером и брдима са прелепим видиковцима", поручио је Зец.

Коментари / 0

Оставите коментар