Izvinjenje Rusu na crnogorski način!

Golman ruske reprezentacije Igor Akinfejev pozvan da sa porodicom bude gost u najlepšem apartmanu hotela "Olimpik" u Ulcinju, u trajanju od 15 dana. Besplatno!

Fudbal 09.04.2015 | 09:20
Izvinjenje Rusu na crnogorski način!

Izvinjenje golmanu ruske reprezentacije Igoru Akinfejevu iz Crne Gore!

Ovaj mladić je bio žrtva nerazmnog napada sa tribina i to već u prvom minutu utakmice Crna Gora - Rusija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pre desetak dana. Zbog toga što je pogođen bakljom prevezen je u bolnicu. Potom se dogodio još jedan incident i utakmice je prekinuzta, a UEFA je pokrenula istragu.

U međuvremenu, uhapšen je i mladić koji je sa tribine stadiona u Podgorici bacio baklju koja je pogodila Akinfejeva, a on se potom izvinio i njemu, i Rusiji i Crnoj Gori.

Evo još jednog izvinjenja Rusima i Akinfejevu uz lepu ponudu.

Naime, direktor Ulcinjske rivijere pozvao je golmana ruske reprezentacije da dođe ovog leta na more u Crnu Goru. Besplatno!

"U ime Hotelsko-turističkog preduzeća 'Ulcinjska rivijera', države Crne Gore i tradicionalno dobrih rusko-crnogorskih odnosa, srdačno Vas pozivamo da sa porodicom budete naš gost u Ulcinju. Želimo da osetite Crnu Goru u drugom svetlu i da naše tradicionalno dobre odnose nastavimo, a prijateljstvo učinimo jačim", navodi se u pozivu Zeca, prenosi RTCG.
Ruski narod je, kako on navodi, u Crnoj Gori oduvek dobrodošao.

"Želimo da pojedinačno loš slučaj ne stvori lošu sliku o gostoljubivoj Crnoj Gori. Stavljamo Vam na raspolaganje na 15 dana, u terminu koji Vama odgovara, najlepši apartman u hotelu na Adi Bojani ili u hotelu 'Olimpik' na Velikoj plaži, gde ćete imati status privilegovanog gosta. U našim hotelima, a posebno na Adi Bojani, ćete biti u prilici da sretnete puno svojih sunarodnika i prijatelja Crne Gore koji su tradicionalno naši dragi gosti", navodi Zec.

On je Akinfejevu obećao da će ga, ako odluči da poseti Crnu Goru, upoznati sa svim lepotama Crne Gore i Ulcinja.

"A ovaj grad je imao sreću da ga je priroda bogato nagradila i morem i rekom i jezerom i brdima sa prelepim vidikovcima", poručio je Zec.

Komentari / 0

Ostavite komentar