Рибери: Ван Гал - много лош човјек!

Офанзивац минхенског Бајерна и један од најбољих фудбалера данашњице, Франк Рибери, критиковао је тренера Манчестер јунајтеда Луја ван Гала истакавши да је Холанђанин „лош човек”.

Фудбал 08.04.2015 | 20:40
Рибери: Ван Гал - много лош човјек!

Рибери је у интервјуу за „Гоал.цом” причао о конфликту који је имао са Ван Галом 2009. године, када је искусни стручњак био тренер Бајерна.

„Тај није признавао никакве фаце, имена, за њега су сви били исти од првог дана. Имали смо проблеме на људској основи. Први наш контакт био је лош, рекао бих отрован. Као професионалац, изгубио сам поверење у њега. Наш однос био је лош, јер мислим да је он лош човек. Он ради велике ствари на терену, велики је тренер, али је лош човек”, рекао је Рибери за „Гоал.цом” и наставио.

„Многи су ме тада клубови контактирали, уверавали да је време за промену клуба. У игри су били Реал, Јувентус, Барселона, Челси, Манчестер сити... И почео сам размишљати. Зашто сам одбио Реал? Имао сам интензивне разговоре са Хенесом и Руменигеом и уверили су ме да бих требао остати у Бајерну. Рекли су ми да сам ја важан клубу, баш као што је Меси битан Барселони”, казао је 32-годишњи Рибери.

Коментари / 0

Оставите коментар