Riberi: Van Gal - mnogo loš čovjek!

Ofanzivac minhenskog Bajerna i jedan od najboljih fudbalera današnjice, Frank Riberi, kritikovao je trenera Mančester junajteda Luja van Gala istakavši da je Holanđanin „loš čovek”.

Fudbal 08.04.2015 | 20:40
Riberi: Van Gal - mnogo loš čovjek!

Riberi je u intervjuu za „Goal.com” pričao o konfliktu koji je imao sa Van Galom 2009. godine, kada je iskusni stručnjak bio trener Bajerna.

„Taj nije priznavao nikakve face, imena, za njega su svi bili isti od prvog dana. Imali smo probleme na ljudskoj osnovi. Prvi naš kontakt bio je loš, rekao bih otrovan. Kao profesionalac, izgubio sam poverenje u njega. Naš odnos bio je loš, jer mislim da je on loš čovek. On radi velike stvari na terenu, veliki je trener, ali je loš čovek”, rekao je Riberi za „Goal.com” i nastavio.

„Mnogi su me tada klubovi kontaktirali, uveravali da je vreme za promenu kluba. U igri su bili Real, Juventus, Barselona, Čelsi, Mančester siti... I počeo sam razmišljati. Zašto sam odbio Real? Imao sam intenzivne razgovore sa Henesom i Rumenigeom i uverili su me da bih trebao ostati u Bajernu. Rekli su mi da sam ja važan klubu, baš kao što je Mesi bitan Barseloni”, kazao je 32-godišnji Riberi.

Komentari / 0

Ostavite komentar