Брз одговор Лалата Партизану: Ко је овдје луд?!

"Све наше победе су 'прљаве', а њихове 'регуларне'. Знамо одакле долазе такве приче", поручио је тренер Црвене звезде, наставивши дијалог са црно-белима.

Фудбал 08.04.2015 | 22:40
Брз одговор Лалата Партизану: Ко је овдје луд?!

Дијалог је настављен. 

Тренер Звезде Ненад Лалатовић наставио је у среду полемику са клубом из Хумске, у вези са регуларношћу утакмица, првенства, као и победама његовог тима и екипе Зорана Милинковића.

Потпредседник црно-белих Милорад Вучелић опширно је јутрос одговорио на Лалатовићево излагање после утакмице против Новог Пазара. Из Хумске је поручено да континуиране приче о "намештеним" и "пријатељским" утакмицама Црвене звезде и ОФК Београда немају везе са Партизаном.

У среду, тренер црвено-белих имао је шта да одговори на то.

"Не бих коментарисао излагање господина Вучелића, пошто нисам сигуран колико се разуме у фудбал. Сваку нашу утакмицу су коментарисали на овај или онај начин. Нисмо луди, сви знамо одакле долазе те изјаве, нико није луд. Испало је да је свака наша победа прљава", рекао је Лалатовић.

Тренер Звезде још једном је конкретно говорио о спорним моментима на утакмицама Партизана.

"Не прича се толико о њиховом голу против Вождовца, пеналу против Радничког и игрању руком Бабовића код гола против Јагодине".

Није ту Лалатовић стао у причи о свом шураку, Стефану Бабовићу. Офанзивни везиста црно-белих говорио је минулих недеља да му је "непријатно" због грешака судије на мечу Звезда - Војводина и да Партизан води борбу за титулу "сам против свих".

"Кажу да су сами против свих, а наше победе су негативно коментарисали. Када они победе - то је заслужено, а када ми победимо - увек нам је неко покмогао. Такве приче не долазе од екипа са дна, већ од оних који су кикснули три пута у пет кола... Када ме питају за то - искрено говорим. Надам се да ће убудуће више причати о фудбалу", додао је Лалатовић.

Коментари / 0

Оставите коментар