Brz odgovor Lalata Partizanu: Ko je ovdje lud?!

"Sve naše pobede su 'prljave', a njihove 'regularne'. Znamo odakle dolaze takve priče", poručio je trener Crvene zvezde, nastavivši dijalog sa crno-belima.

Fudbal 08.04.2015 | 22:40
Brz odgovor Lalata Partizanu: Ko je ovdje lud?!

Dijalog je nastavljen. 

Trener Zvezde Nenad Lalatović nastavio je u sredu polemiku sa klubom iz Humske, u vezi sa regularnošću utakmica, prvenstva, kao i pobedama njegovog tima i ekipe Zorana Milinkovića.

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić opširno je jutros odgovorio na Lalatovićevo izlaganje posle utakmice protiv Novog Pazara. Iz Humske je poručeno da kontinuirane priče o "nameštenim" i "prijateljskim" utakmicama Crvene zvezde i OFK Beograda nemaju veze sa Partizanom.

U sredu, trener crveno-belih imao je šta da odgovori na to.

"Ne bih komentarisao izlaganje gospodina Vučelića, pošto nisam siguran koliko se razume u fudbal. Svaku našu utakmicu su komentarisali na ovaj ili onaj način. Nismo ludi, svi znamo odakle dolaze te izjave, niko nije lud. Ispalo je da je svaka naša pobeda prljava", rekao je Lalatović.

Trener Zvezde još jednom je konkretno govorio o spornim momentima na utakmicama Partizana.

"Ne priča se toliko o njihovom golu protiv Voždovca, penalu protiv Radničkog i igranju rukom Babovića kod gola protiv Jagodine".

Nije tu Lalatović stao u priči o svom šuraku, Stefanu Baboviću. Ofanzivni vezista crno-belih govorio je minulih nedelja da mu je "neprijatno" zbog grešaka sudije na meču Zvezda - Vojvodina i da Partizan vodi borbu za titulu "sam protiv svih".

"Kažu da su sami protiv svih, a naše pobede su negativno komentarisali. Kada oni pobede - to je zasluženo, a kada mi pobedimo - uvek nam je neko pokmogao. Takve priče ne dolaze od ekipa sa dna, već od onih koji su kiksnuli tri puta u pet kola... Kada me pitaju za to - iskreno govorim. Nadam se da će ubuduće više pričati o fudbalu", dodao je Lalatović.

Komentari / 0

Ostavite komentar