Видео: То је тренер! Тако се диже екипа након болног пораза!

Тренер Олимпика из Марсеја Марсело Бијелса постао је апсолутни хит на друштвеним мрежама због мотивационог говора који је одржао играчима после пораза од Пари Сен-Жермена (2:3).

Фудбал 08.04.2015 | 20:00
Видео: То је тренер! Тако се диже екипа након болног пораза!

Иако је прошло неколико дана од дербија француског првенства, у којем је Пари Сен-Жермен на "Велодрому" победио Олимпик из Марсеја (3:2) о тој утакмици се још прича. И то ван граница Француске.

Најпре су у фокусу били навијачи Марсеја због сјајне кореографије, а онда је друштвеним мрежама почео да кружи снимак из свлачионице који је безмало постао хит.

Тренер Марсело Бијелса ушао је у свлачионицу да утеши играче после пораза и рекао им ово:

"Тешко је прихватити овакву неправду, дечаци, али слушајте шта имам да вам кажем: Ако до краја првенства будете играли као данас, бићете награђени за то, добићете оно шта заслужујете. Знам да вас ништа не може смирити и утешити у овом тренутку, јер сте имали утакмицу и нисте добили оно што сте заслужили. Прихватите неправду, јер ништа није готово! Има још девет утакмица до краја, ако будете играли овако у следећим мечевима, верујте ми, нема шансе да за то не будете награђени! Прогутајте овај отров и останите јаки! Играјте у следећим утакмицама као данас и награда ће доћи. Честитам вам на овој утакмици, свима!".

Уследио је аплауз скрханих играча Марсеја.

Видећемо да ли ће им овај говор у стилу Вилијама Воласа подићи самопоуздање у завршници првенства.

Коментари / 0

Оставите коментар