Video: To je trener! Tako se diže ekipa nakon bolnog poraza!

Trener Olimpika iz Marseja Marselo Bijelsa postao je apsolutni hit na društvenim mrežama zbog motivacionog govora koji je održao igračima posle poraza od Pari Sen-Žermena (2:3).

Fudbal 08.04.2015 | 20:00
Video: To je trener! Tako se diže ekipa nakon bolnog poraza!

Iako je prošlo nekoliko dana od derbija francuskog prvenstva, u kojem je Pari Sen-Žermen na "Velodromu" pobedio Olimpik iz Marseja (3:2) o toj utakmici se još priča. I to van granica Francuske.

Najpre su u fokusu bili navijači Marseja zbog sjajne koreografije, a onda je društvenim mrežama počeo da kruži snimak iz svlačionice koji je bezmalo postao hit.

Trener Marselo Bijelsa ušao je u svlačionicu da uteši igrače posle poraza i rekao im ovo:

"Teško je prihvatiti ovakvu nepravdu, dečaci, ali slušajte šta imam da vam kažem: Ako do kraja prvenstva budete igrali kao danas, bićete nagrađeni za to, dobićete ono šta zaslužujete. Znam da vas ništa ne može smiriti i utešiti u ovom trenutku, jer ste imali utakmicu i niste dobili ono što ste zaslužili. Prihvatite nepravdu, jer ništa nije gotovo! Ima još devet utakmica do kraja, ako budete igrali ovako u sledećim mečevima, verujte mi, nema šanse da za to ne budete nagrađeni! Progutajte ovaj otrov i ostanite jaki! Igrajte u sledećim utakmicama kao danas i nagrada će doći. Čestitam vam na ovoj utakmici, svima!".

Usledio je aplauz skrhanih igrača Marseja.

Videćemo da li će im ovaj govor u stilu Vilijama Volasa podići samopouzdanje u završnici prvenstva.

Komentari / 0

Ostavite komentar