Челници Звезде ''држали лекцију'' играчима!

Капитен црвено-белих Предраг Рајковић открио да су водећи људи клуба играчима на састанку поручили да су поразом у Новом Пазару направили велики корак уназад и да је крајње време да се тргну!

Фудбал 08.04.2015 | 18:20
Челници Звезде ''држали лекцију'' играчима!

Челници Црвене звезде нису били задовољни после пораза екипе у Новом Пазару (1:2).

Са играчима су одмах одржали састанак на којем им је јасно стављено до знања шта се од њих тражи, односно да их не радује то што им је Партизан побегао пет бодова на табели.

"Имали смо озбиљан разговор са челницима, што је потпуно у реду с обзиром на то да смо у Новом Пазару заиста кикснули. Није било тешких речи, све је протекло у нормалном тону. Звездан Терзић и остали поручили су нам да је крајње време да се тргнемо и да са игром коју смо приказали не можемо да одбранимо титулу. Рекли су нам да смо направили озбиљан корак назад, што је тачно", изјавио је за "Наше новине" Предраг Рајковић, голман и капитен Звезде, напоменувши да на том састанку није био присутан тренер Ненад Лалатовић.

Он је нагласио да није било само критика на састанку.

"И охрабрили су нас да титула још увек није изгубљена и да има још много да се игра, односно да има времена да се исправе грешке. Дерби ће вероватно бити пресудан. Сада је најбитније да победимо у наредна два меча, а онда и да тријумфујемо против Партизана. Ако то урадимо имаћемо велике шансе да се вратимо на врх табеле", рекао је Рајковић.

"Не намеравам да одем на лето. Зато сам и добио капитенску траку, јер ћу остати у клубу. Наравно, од Звезде зависи ако буде озбиљних понуда, али што се мене тиче, не журим нигде", открио је голман црвено-белих.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

08.04.2015 16:33

Платите играцима њихову плату па це и да играју!!!Нико данас не ради за Дзабе Родјо!!!

ОДГОВОРИТЕ