Čelnici Zvezde ''držali lekciju'' igračima!

Kapiten crveno-belih Predrag Rajković otkrio da su vodeći ljudi kluba igračima na sastanku poručili da su porazom u Novom Pazaru napravili veliki korak unazad i da je krajnje vreme da se trgnu!

Fudbal 08.04.2015 | 18:20
Čelnici Zvezde ''držali lekciju'' igračima!

Čelnici Crvene zvezde nisu bili zadovoljni posle poraza ekipe u Novom Pazaru (1:2).

Sa igračima su odmah održali sastanak na kojem im je jasno stavljeno do znanja šta se od njih traži, odnosno da ih ne raduje to što im je Partizan pobegao pet bodova na tabeli.

"Imali smo ozbiljan razgovor sa čelnicima, što je potpuno u redu s obzirom na to da smo u Novom Pazaru zaista kiksnuli. Nije bilo teških reči, sve je proteklo u normalnom tonu. Zvezdan Terzić i ostali poručili su nam da je krajnje vreme da se trgnemo i da sa igrom koju smo prikazali ne možemo da odbranimo titulu. Rekli su nam da smo napravili ozbiljan korak nazad, što je tačno", izjavio je za "Naše novine" Predrag Rajković, golman i kapiten Zvezde, napomenuvši da na tom sastanku nije bio prisutan trener Nenad Lalatović.

On je naglasio da nije bilo samo kritika na sastanku.

"I ohrabrili su nas da titula još uvek nije izgubljena i da ima još mnogo da se igra, odnosno da ima vremena da se isprave greške. Derbi će verovatno biti presudan. Sada je najbitnije da pobedimo u naredna dva meča, a onda i da trijumfujemo protiv Partizana. Ako to uradimo imaćemo velike šanse da se vratimo na vrh tabele", rekao je Rajković.

"Ne nameravam da odem na leto. Zato sam i dobio kapitensku traku, jer ću ostati u klubu. Naravno, od Zvezde zavisi ako bude ozbiljnih ponuda, ali što se mene tiče, ne žurim nigde", otkrio je golman crveno-belih.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

08.04.2015 16:33

Platite igracima njihovu platu pa ce i da igraju!!!Niko danas ne radi za Dzabe Rodjo!!!

ODGOVORITE